top of page

WERKKLEDIJ

Dankzij de ervaren workwear afdeling is SquareNuts in staat om de vragen en noden van uw personeel te vertalen in hedendaagse werkkledij die de jongste technolo- gieën bevat waarbij comfort en veiligheid centraal staan.
Laat uw personeel doen waar ze in uitblinken en SquareNuts doet de rest!

Catalogi

Bouton
Workwear Catalogue 1
Screenshot 2023-03-15 at 10.03.50.png
Bouton
Workwear Catalogue 2
Screenshot 2023-03-15 at 09.46.53.png
Bouton
Workwear Catalogue 3
Screenshot 2023-03-14 at 12.38.41.png
Bouton
Screenshot 2023-02-08 at 11.12_edited.jpg
Horeca/Healthcare Catalogue

Personalisatie technieken

squarenuts zeefdruk

Zeefdruk

 

Zeefdruk is de meest gebruikte druktechniek met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze druktechniek is gebaseerd op het principe van de sjabloon. Het is toepasbaar op katoen, nylon, polyester en andere niet-geweven materies. Het is mogelijk om tot 12 kleuren per logo te drukken en de gebruikte  inkt wordt op 180°C gedroogd, teneinde optimaal bestand te zijn tegen veelvuldige wasbeurten.

De kost van de zeefdruk is hoofdzakelijk afhankelijk van de hoeveelheid kleuren die gedrukt moeten worden, van het type ondergrond en het aantal te drukken stuks.

 

 

squarenuts borduren

Borduren

 

Bij het borduren wordt een stof verfraaid door een draad in een bepaald motief te stikken. Dankzij de elegantie van deze klassieke decoratietechniek krijgt uw product een hoog kwalitatieve look.

De levensduur van het borduursel is gelijk aan de levensduur van het kledingsstuk, maar het geeft niet altijd de mogelijkheid om alle details van een design weer te geven.

De kost van het borduren is afhankelijk van het aantal nodige stikpunten om de design weer te geven, en van het aantal te borduren stuks.

 

squarenuts flexographie flock

Flexographie/Flock

 

Drukken in flexographie is een druktechniek die erin bestaat een uitgesneden vel vinyl (via een numerieke plotter) warm aan te brengen op de ondergrond.

Deze druktechniek in één enkel kleur wordt voornamelijk gebruikt voor het drukken van eenvoudige logo's , nummers en simpele karakters op sportuitrustingen. Bvb het drukken van nummers op de shirts van een sportploeg.

De kost van de flexographie is afhankelijk van de grootte van de bedrukking en het aantal te bedrukken stuks. De flockfolie wordt op dezelfde manier aangebracht, maar heeft een fluweelzachte look.


 

squarenuts transfer

Transfer

De transfer is een druktechniek die erin bestaat een design in spiegelbeeld op een zelfklevende film te drukken, teneinde deze nadien op hoge temperatuur op een stoffen ondergrond aan te brengen. Deze techniek is perfect voor complexe logo's met veel kleur, omdat details perfect weergegeven kunnen worden.

Het is een economische oplossing voor veelkleurige bedrukkingen in kleine oplages.

De kost van de transfer is afhankeijk van de grootte van de bedrukking en het aantal stuks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

squarenuts sublimatie

Sublimatie

 

Sublimatie is een druktechiek die het mogelijk maakt om gekleurde afbeeldingen weer te geven op polyester ondergronden.

De prijs van de sublimatie is afhankelijk van de grootte van de bedrukking en het aantal stuks.

 

squarenuts rubberen label

Rubberen label

 

De etikettering kan gemaakt worden uit PVC of silicone.

Er bestaat een gamma van diverse stijlen die het mogelijk maken een logo op een originele manier weer te geven.

squarenuts geweven label

Geweven label

Het gepersonaliseerde etiket verbetert de herkenning van een merk, en versterkt het imago. Het is de beste manier om artikelen te personaliseren en uniek te maken.

bottom of page