top of page

Premies

Aan degene die de aandacht van de consument trekt zijn, om zich te onderscheiden van de concurrentie met praktische en innovatieve giften bij elke aankoop, in staat om het verhogen van uw marktaandeel daar waar het essentieel is. Ons team van ontwerpers zullen suggestcreative ideeën toe te voegen een extra dimensie aan uw producten, terwijl het imago van uw merk te houden in het achterhoofd, doelgroep en budget.

Merchandising & Gifts

Om uw promotionele producten te maken of uitbreiden van uw relatiegeschenken, zal ons team van professionals in staat om u te begeleiden in de verschillende stadia van een promotie-project perfect aangepast aan het imago van uw bedrijf en zijn commerciële goals.SquareNuts zijn, is de ideale partner om neem uw merken naar nieuwe hoogten!

Catalogi

Bouton
Eco Catalogue
Screenshot 2023-03-13 at 09.55.08.png
Bouton
Technology Catalogue
Screenshot 2023-02-03 at 10.00.53.png
Bouton
Trendy Catalogue
Screenshot 2023-03-03 at 10.38.32.png
Stationnery Catalogue
Screenshot 2023-02-17 at 15.43.35.png
Bouton
Brand Catalogue
Screenshot 2023-03-13 at 09.47.51.png
Bouton
Global Catalogue 1
Screenshot 2023-02-02 at 17.20.56.png
Bouton
Screenshot 2023-03-14 at 09.52.20.png
Global Catalogue 2
Bouton
Screenshot 2023-01-23 at 14.53.20.png
Global Catalogue 3
Design Catalogue
Screenshot 2023-03-14 at 10.25.23.png
Bouton
Screenshot 2023-01-23 at 16.11.44.png
Notebook Catalogue

Druk technieken

squarenuts tampondruk

Tampondruk

Tampondruk is een druktechniek waarbij een siliconen stempel gebruikt wordt. De stempel fixeert de weer te geven vorm op het artikel.

Deze veelzijdige druktechniek biedt de mogelijkheid om tot 4 kleuren te drukken, op bijna alle materialen en vormen.

De kost van tampondruk is hoofdzakelijk afhankelijk van het aantal kleuren die gedrukt moeten worden, van het type ondergrond en het aantal stuks.

squarenuts doming

Doming

 

Doming wordt gebruikt om een 3D versie te maken van een logo. Dit wordt mogelijk gemaakt door een doorzichtige hars aan te brengen op een digitale afdruk.

Deze techniek maakt het mogelijk om veelkleurige designs weer te geven, met een mooi 3D-effect en beschermt bovendien de afdruk tegen verkleuring.

De kost van doming wordt bepaald door de gekozen ondergrond en het aantal te bedrukken stuks.

squarenuts laser-etsen

Laser-etsen

 

Via laser-etsen wordt een logo met een laserstraal geëtst op een oppervlak. Dankzij de hoge temperatuur van de laserstraal verandert de structuur van het gefocust materiaal op een permanente wijze.

Kleur kan niet worden aangebracht met deze techniek. De finale kleur wordt bepaald door het materiaal waaruit het voorwerp bestaat. Op een zeer elegante en discrete wijze verhoogt de laser-ets de schijnbare waarde van uw object.

De kost van de ets wordt bepaald door de ondergrond en het aantal stuks.

squarenuts embossing

Embossing (Blinddruk)

 

Blinddruk is een markeertechniek waarbij een logo in reliëf op een voorwerp wordt aangebracht. Het logo kan als het ware 'uit' het object komen.

Deze personalisatietechniek is enkel toepasbaar op vlakke ondergronden, is onuitwisbaar en geeft het voorwerp een prestigieuse uitraling.

De kost ervan wordt bepaald door de te markeren ondergrond en het aantal stuks.

squarenuts debossing

Debossing

Bij debossing wordt een logo via een gepersonaliseerd reliëfplaat tegen het voorwerp aangedrukt. Het logo wordt op deze manier permanent 'ingebouwd' in het voorwerp.

Deze personalisatietechniek is enkel toepasbaar op vlakke ondergronden, is onuitwisbaar en geeft het voorwerp een prestigieuse uitraling.

De kost ervan wordt bepaald door de te markeren ondergrond en het aantal stuks.

 

  •  

 

squarenuts digitale bedrukking

Digitale bedrukking

Digitale bedrukking is een druktechniek waarbij een motief rechtstreeks op het voorwerp digitaal gedrukt wordt.

Deze druktechniek is ideaal voor het bedrukken van foto's en veelkleurige logo's.

De kost van digitale bedrukking is afhankelijk van de complexiteit van de afbeelding, de grootte van de bedrukking en het aantal stuks.

squarenuts keramische sublimatie

Keramische sublimatie

 

Keramische sublimatie is een personalisatietechniek die in keramiek gebruikt wordt en die een hoog kwalitatief digitale bedrukking mogelijk maakt, met een kwaliteit vergelijkbaar aan deze van een foto.

Deze druktechniek is ideaal om foto's en veelkleurige logo's weer te geven op een voorwerp.

De kost van de sublimatie wordt bepaald door de grootte van de bedrukking en het aantal te drukken stuks.

squarenuts IML

IML (In-Mold Labelling)

 

De IML injectie is een personalisatieproces gebruikt voor artikelen uit plastiek (bekers, brooddozen,...). Het produceert voorwerpen met voorgeprintte etiketten in polypropyleen. Het etiket maakt volwaardig deel uit van het afgewerkt product aangezien het etiket geïntegreerd wordt in de mal vóór injectie.

Deze druktechniek is ideaal voor het drukken van foto's en veelkleurige logo's. IML geeft betere resultaten dan andere decoratiemethoden en is vaatwasbestendig.

De kost van IML is afhankelijk van de te bedrukken ondergrond en het aantal stuks.

bottom of page