top of page

DIENSTEN

Verpakking

 

De eerste blik is beslissend of een product de aandacht kan trekken. Naast de traditionele functies van de verpakking moet deze ook de boodschap van het merk overbreng-en. SquareNuts engageert zich om de ideale verpakking te vinden voor uw product en op die manier de best mogelijke synergieën te creëren tussen aandacht trekken, de eigen- schappen van het product te communiceren, een globale positieve indruk nalaten en zich differentiëren van concurrerende producten.  

 

Displays

 

SquareNuts creëert voor u allerhande displays. Wij personaliseren deze zowel voor buiten als voor binnen om zo de gewenste zichtbaarheid te bekomen. Met goed bestudeerde concepten en vernieuwende ideeën zorgen wij ervoor dat uw product zodanig gepre- senteerd wordt dat alle zintuigen van de consument onmiddellijk geprikkeld worden.

 

 

Design & Ontwerp

 

Om gepersonaliseerde premiums, promotieartikelen of relatiegeschenken voor u te ver- wezelijken, beschikken wij over gespecialiseerde interne kennis die ons toelaat u te begeleiden bij elke fase van het ontwerp. Wij realiseren uw projecten op maat om uw communicatie via promotieartikelen te optimaliseren.

 

Logistiek

 

Wij zorgen ervoor met de beste betrouwbare logistieke partners te werken die de intacte en professionele levering van uw goederen garanderen en dit binnen de voorziene termijn.

 

 

E-shop

 

Het beheer van een volledige collectie aan promotieartikelen en promotietextiel vraagt veel tijd. In het kader van “full service provider” biedt SquareNuts zijn online webplat- form “E-Square” aan om de herhaalaankopen te vergemakkelijken. Dankzij E-Square zal u het beheer van uw assortiment promotieartikelen voor uw winkels en/of franchises kunnen uitbesteden. E-Square is de slimme economische keuze. management of a complete collection of promotional goods and textiles can be a lot of work. That’s why SquareNuts, as a ‘full service provider’ can offer you with its B2B sales website E-Square. This will facilitate recurrent orders. The flexibility and easy use of the platform will save you precious time. Thanks to E-square, you will be able to outsource the management of your promotional goods range for your shops and/or franchises. E-square is a smart and economic choice.

 

 

Kwaliteit

 

Wij geloven dat het hoge kwaliteitsniveau de hoeksteen is van ons succes. Wij hebben een aanzienlijke expertise ontwikkeld in het samenwerken met leveranciers van alle soorten en groottes. De goede kennis van de sterktes en zwaktes van een leverancier is een essentieel instrument om de juiste beslissing te nemen bij wie we het order zullen plaatsen. Om een topkwaliteit maar eveneens de leveringstermijn te garanderen worden de leveranciers ge- screend alvorens we op hen beroep doen. Alle goederen worden door onze Quality Control teams zorgvuldig gecontroleerd alvorens ze verscheept worden. 

bottom of page